.

.

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Pakuri

Laitoin loput ternimaidot pakkaseen.
Onneksi sain tilalle uuden ihmeaineen, pakurin.
Mystinen metsätyömies semmoisen söpön palan tänne kiikutti ja siitä ollaan sitten teetä keitetty oikein urakalla.

 

 
 Käyttöönotto oli tosi helppoa. Kuivattelin palasia aluksi ritilällä lämpimän takan päällä vuorokauden ja sitten olen vain keitellyt sellaista 2cm*2cm palasta teeksi. Samaa palaa voi käyttää kunnes ei enää irrota väriä.
 
 
Lakritsiteen kanssa tehtynä makukin on oikein hyvä.
Tuota pakuriteetä voi sitten käyttää riisinkeittovetenä, kahvinkeittovetenä yms. Jos olisi kone, jolla saisi kuivatut palat pieneksi rouheeksi niin palasta saisi varmasti vielä paremmin hyvät aineet talteen.
 

 
"Äiti. Mä haluaisin teetä! Mutta ei sitä pakulia..."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti