.

.

lauantai 25. toukokuuta 2013

Nokkosmuusi

Vihreää muusia...
Pikku hiljaa totutan väen nokkosen makuun.
Näin aluksi vajaa desi esikäsiteltyjä nokkosia perunamuusin joukkoon
ja hyvin maistui, kunhan pääsivät värin ohi.
 
 
Timjamilla maustettua voisulaa vielä päälle hieman häivyttämään vihreyttä...
 
 


2 kommenttia:

  1. mitä teet nokkosille ennen muusiin laittoa? olen itekin aikonut tehä nokkosmuusia, mut mietin, mitä niille pitäs tehä.. :)

    VastaaPoista
  2. Keräämisen ja puhdistamisen jälkeen olen ryöpännyt nokkoset eli kiehuvaan veteen noin kolmeksi minuutiksi. Sitten lävikköön ja mahdollisimman paljon vettä pois (mutta vesi talteen, sillä sitä oon käyttänyt hiusten huuhteluun :D ja kasvien kastelemiseen).Tämän vihreän mössön oon sitten vaan veitsellä hienontanut mahdollisimman pieneksi. Näin keväällä oon käyttäny varretkin, mutta varmaan jo parin viikon päästä joutuu ottamaan pelkkiä lehtiä ja sen ylätupsun.
    Niin joo ei kannata käyttää ryöppäysvettä hiuksille jos on vaalea, koska saattaa värjätä vihreäksi :D vaikka vihreähän on mukava kesäinen väri!

    VastaaPoista