.

.

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sunnuntain väri

Tämän sunnuntain väri:
 
 
tällainen ruskeahko.

 
 
Sen taas tuntee jo luissaan, kuinka kevään lähestyessä tulee polttava tarve saada pirttiin jotain muutosta. Nyt jo jotain pientä, vaikka kukaan muu ei tunnu olevan uutuudesta yhtä innoissan kuin minä. Ja leipää olen vielä jaksanut tehdä, vaikkakin esikoiselle on pitänyt tuoda kaupasta paahtoleipää. Minkäs teet, ei kai tässä kuitenkaan tarvitse miksikään puritistiksi ryhtyä.


2 kommenttia:

 1. Heh, täällä on aina ihan sama juttu!! ;D Äiti saa hyviä ideoita, joista muut eivät ole samaa mieltä. Nyt ei ole mitään kauheen suurta tarvetta muutokselle, kun juuri muutosta selvitty. Mutta ainahan jotain pientä muutosta voi tehdä. ;)
  Meidän vanhin myös protestoi oma tekemiä leipiä kohtaan, mutta hiljaa hyvä tulee... Yritetään totutella niihin. Välillä sitten hänelle on kaupan leipiä kans haettu. Muutama leipä on sellaisia, mitä hänkin suostuu syödä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee! Varsinkin, kun melkein kaiken aikansa viettää saman katon alla niin nopeasti alkaa seinät tylsistyttää. Onneks sisustusbudjetti on lähes nolla niin ei tuu liikaa innostuttua :D

   Poista