.

.

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Uni on tärkeää!

Eivät ole sujuneet yöt enää vanhaan malliin.
Lyyti sekoitti pakkaa ja pojat näkivät tilaisuutensa tulleen vanhempien herpaantuessa. Nykyään löydän aamuisin sängystä puolet enemmän ihmisiä kuin sinne illalla on mennyt. Mikä meni pieleen, kun kuukausia meni jo jokainen nassu omassa sängyssään?
 
 
Neiti onneksi on pysynyt pesässään lukemattomien ponien kanssa, eikä Lyytikään aiheuta ongelmia, paitsi seuraamalla kaikkea yöllä liikkuvaa. Päivisin sen sijaan saan vartioidan pennun unia innokkaiden tökkijöiden varalta.

 
Ehkä sitä taas joskus saa nukkua, kunnes on virkeä.
Viime aikoinan olen kyllä ajatellut, että ehkä se virkeys pitää löytää jostain muualta.


2 kommenttia:

  1. Täälä samat fiilikset, J:n hampaiden teko kestää ja kestää ja enpä oo tuommoseen lapseen törmänny joka noin kovin reagois. Erittäin huonoja öitä ollunna siis tääläki ja väsymys päivän sana.. No, tsemppiä sinne teille ja hei, jotain hyvää tääläki: E luopu tutista \o/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huonoilla öillä on kurjat seuraukset: tulee oltua kärtynen ja syötyä liikaa, kun väsyttää (ainakin mä :D) Toivottavasti alkaa J:llä helpottaa niin ettei enää ensi kerralla tarvitse hampaita niin potea. Vaiheesta seuraavaan on tämä elämä. Pitäisi olla enemmän tyytyväinen tavallisen tylsään arkeen :D

      Poista