Tänään kokeilin uutta ruokaa.
Ukkonen on ihana, uskaltava ja kannustava kokeilija. Toisin on lasten kanssa, heille pitää miettiä myyntipuheita: nämä ovat kuin lihapullia, kuin lasagnea, ihan tavallista perunamuusia... Mutta silti, vaikka seurauksena usein on valitusta, uhallakin teen jotain uutta, uudenlaista ja kyllä, sellaista jossa raaka-aineena on nokkonen. Tänään siis cannelonit nokkos-juustotäytteellä.
Fetaa, mascarponea ja nokkosta, päällä tomaattikastiketta.
Tätä herkkua täytyykin kokeilla.. tosin gluteenittomana.:)) Liityinkin lukijaksesi.:))
VastaaPoistaHih! Tervetuloa! Ja nämä olivat tosi hyviä! Samaa täytettä aion kesän mittaan koittaa myös kanarullien täytteeksi ja murekkeen sisälle.
VastaaPoista