.

.

lauantai 17. toukokuuta 2014

Nokkos-cannelonit

Tänään kokeilin uutta ruokaa.
Ukkonen on ihana, uskaltava ja kannustava kokeilija. Toisin on lasten kanssa, heille pitää miettiä myyntipuheita: nämä ovat kuin lihapullia, kuin lasagnea, ihan tavallista perunamuusia... Mutta silti, vaikka seurauksena usein on valitusta,  uhallakin teen jotain uutta, uudenlaista ja kyllä, sellaista jossa raaka-aineena on nokkonen. Tänään siis cannelonit nokkos-juustotäytteellä.
 

Fetaa, mascarponea ja nokkosta, päällä tomaattikastiketta.
 


2 kommenttia:

  1. Tätä herkkua täytyykin kokeilla.. tosin gluteenittomana.:)) Liityinkin lukijaksesi.:))

    VastaaPoista
  2. Hih! Tervetuloa! Ja nämä olivat tosi hyviä! Samaa täytettä aion kesän mittaan koittaa myös kanarullien täytteeksi ja murekkeen sisälle.

    VastaaPoista