.

.

perjantai 21. helmikuuta 2014

Ollaan olevinaan toipilaita

Meillä on flunssaa, mutta vain olevinaan.
Ei tulirokkoa, sikainfluensaa, keuhkoputkentulehdusta eikä edes kuumetta,
ainoastaan vuotavia tai tukkoisia neniä, tahmeaa aivotoimintaa ja paljon jaksamattomuutta
 ja huonoa tuulta. Vähällä siis päästään jos tällä selvitään!
Hienokseen on sitten elämä edennyt jonkinlaisen ruudun äärellä itse kullakin. Asiaa ei yhtään ole auttanut jatkuvasti olohuoneeseen rynnivä urheilu, mutta kyllä me tästä taas aktiivisoidutaan tai aktiivistutaan, aktivoidutaan! Sehän se: aktivoidutaan. Sitä tehdään, kunhan jaksetaan.
Odotellessa voidaan rakentaa vaikka pesä.
 
 
 


 

 
Olen suloinen pikku kimalainen!

2 kommenttia:

  1. Ihanat pesät!! :) Meillä on kiertänyt täsmälleen samanlainen tauti.... Jollekin nostanut ihan pienen lämmön, mutta eipä paljoo yli 37. Ihan veto pois ollut ja räkä valuu. Viime vuonna meillä oli koko porukalla influenssa, niin en jaksa uskoa, että tänä vuonna sitä tulisi. Vanhimman syntymän jälkeen meillä on tainnut olla tasan kaksi kertaa ihan influenssa koko porukalla, eli 15 vuoden aikana. Toivottavasti jo pian teilläkin olot rupeisi helpottamaan!! <3
    Mukavaa viikonloppua!! <3

    VastaaPoista
  2. Tänään jo leikki luistaa! Taitaa suurimmat taudit välttää, kun saa lapset hoitaa kotona. Kyllähän koulusta sitten jotain tauteja tulee, mutta aika paljon vähemmän, kun koululaiset ovat päässeet yli kaikkea pitää maistaa -iästä. Ihanaista sunnuntaita teidän väelle ja pikaista tervehtymistä!

    VastaaPoista