.

.

maanantai 10. helmikuuta 2014

Pelipäivä

Meillä on kuulemma pelipäivä. Samoin on myös elokuvapäivä, karkkipäivä, kerhopäivä ja musiikin kuuntelupäivä. Enhän minä tätäkään keksinyt, vaan se oli ihan joku muu omapäinen taho. Näin ollaan sitten eletty, lauantaina tikkari ja kinderi, tiistaina kerhoon ja muskariin, perjantaina keskimmäiset saavat mäiskiä myyriä Wii:llä ja torstaisin laitan elokuvan pyörimään sitä haluaville. Pysyypähän elämässä jonkinlainen järjestys ja pelaamiset ja telkkarin töllöttelyn voi hyvin kieltää lausahtamalla: tänään ei ole ...päivä.
Ehkä tämäkin idea on noussut lasten tarpeesta rutiineihin. Kotona elely saa uuden ryhdin, kun päivillä on toiminto. Mennään nyt näin niin kauan, kun jaksetaan.
 
 
 
 Kuten kuvista näkyy: kyseessä ei ollut siivouspäivä!

4 kommenttia:

 1. No mutta lapset on kyllä niin kekseliäitä, kivan kuuloisia päiviä teillä! :D Onko teillä muuten vaihdettu järjestystä vai ajattelenko mää tuon kuvan jotenki väärinpäin?

  Meilläki vietetään pelipäivää.. melkein joka päivä, äidin toimesta :D Wii on ollu kovalla käytöllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, loppiaisena kiepsautettiin olohuone toiseen suuntaan. Pitäisi kyllä itsekin motivoitua taas tuosta Wii:stä. Nolona täytyy myöntää, etten taida olla enää monessakaan lajissa listakärkenä!! Tulisi samalla istuskeltua vähemmän ja aktivoiduttua enemmän :D

   Poista
 2. Meillä on lauantaisin pelipäivä, koska muuten ei arkipäivistä tulisi mitään, jos jäisi läksyt tekemättä ja istuttaisi vaan koko aika koneilla. Yllättävän hyvin mennyt. ;) Isommat välillä saa vapauksia tähän. Mutta kyllä lapset keksii kaikkea mukavaa. :) Mä kans pelasin yhdessä kohtaa wiitä tosi paljon, nyt se on vaan jäänyt. Voiskin tässä joku kerta vähän kokeilla tasapainolautaa. :)
  Mukavaa viikonloppua!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on isoimmalla päivittäin tunnin peliaika, jonka saa käyttöön kunhan läksyt ja muut kotihommat on tehty. Meidän pojalle tuntuu tällainen järjestely toimivan oikein hyvin, kun muuten ei tulisi läksyjä ja muita niin hyvissä ajoin tehtyä. Mutta niinhän se on, että jonkinlaisen rajan ja systeemin nuo lapset tuohon koneiden maailmaan tarvitsevat! Tasapainolauta on kyllä mun suosikki kaikista maailman pelikeksinnöistä ja suosikkilaji on fit plussan lumisota :D

   Poista