.

.

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Tutteja ja autoja

Automies ei luovu tutista.
Isot sisarukset vierotettiin tutista hyvissä ajoin. Nyt olisi pikkuhiljaa automiehenkin aika. Hankalaksi asian tekee pikkuveli, jonka suussa tutti myös hyvin viihtyy. Jo nyt saattaa pikkuveljen tutti eksyä automiehen suuhun,  jos oma tutti on piilossa, joten mitenkä sitten, kun automiehellä ei enää omia tutteja olekaan. Onneksi sentään kaupasta hyllystä löytyy kahdenlaisia tutteja niin pysyvät vanhemmat edes jotenkin kärryillä siitä, että mikä tutti nyt kuuluu kenellekin.
 


Isompien kanssa käytin hyödyksi flunssaa. Sopivan taudin iskiessä ei imu ja hengitys sovi yhteen, joten kuin itsestään on tutti jäänyt vähemmälle. Sitten taudin loputtua ei tuttia ole enää kaapista kaivettu ja helposti se sitten on unohtunutkin.



Nyt on toivon mukaan jo tämän talven taudit sairastettu, joten pitää keksi uusi kikka.
Tuttiin reiän leikkaaminen saattaisi toimia, tarinat oravavauvojen tuttitarpeesta eivät vielä näin pieneen mieheen.
Ehkä odotan vielä hetken ja kadotan kaikki tutit sitten yhdellä kerralla,
isommalta ja pienemmältä.


2 kommenttia:

  1. Voi, kerro sitten miten sait tutin veks! Mä oon miettiny että pitäskö meillä yrittää ennen vauvan syntymistä, kun nytkään ei käytetä kuin unilla. Joskus nukahtaakin ilman tuttia. Yöllä jos herää, niin on ollu niin heleppo tunkia tutti suuhun ja taas uni jatkuu, mitenköhän sitten käy jos tuttia ei ookkaan.. No, tuskinpa se vieroitus kuitenkaan kovin montaa päivää kestää, kun ne vain jaksaa :) tuo reikäjuttu pitääki testata sitte!

    VastaaPoista
  2. Saa nähdä, onko minusta riistämään pojalta tuttia, kun tuntuu, että se reppana on saanut olla niin vähän pieni, kun tuli isoveljeksikin niin pienenä ja joutuu siskonsa kanssa niin kovaan kouluun välillä. Mutta helpommalla kai siinä pääsevät molemmat äiti ja poika jos ei kovin vanhaksi päästä ja helpommin unohtuukin pienemmältä koko tutin olemassa olo. Neidin kanssa tuli aikoinaan takapakkia vaipan kanssa, kun automies syntyi, mutta suht nopeasti sekin tilanne sitten palautui. Mutta tutti vieroituksesta vielä sen verran, että saattaa ottaa äidille kovemmalle kuin lapselle :D Pitää vaan viedä loppuun jos aloittaa...

    VastaaPoista