.

.

torstai 15. tammikuuta 2015

Vuonna 2015

Hupsista! Sehän onkin jo talvi!
Järkyttyneenä olen huomannut, että lapsemme alkavat olla jo aika isoja: kaikki osaavat (halutessaan) käytellä haarukkaa, lusikkaa ja lasia (mutta ainoastaan halutessaan), vain yksi on vaippahousuinen ja tuttin etsimiseen ei ole tarvinnut elämäänsä hukata äidin eikä isän enää pitkiin aikoihin. 
Viime aikoina kuitenkin, kerran jos toisenkin, on erään ja toisenkin suusta päässyt:
 Voi hiivatti, tätä ainaista vaaterallia!
Alusvaate, päälysvaate, sukat, välihaalari, kauluri, hanskat (toivottavasti samaa paria), villasukat (todennäköisesti ei samaa paria), pipo (ai sinäkö haluat ennemmin sen sinisen...) haalari ja ovi auki.
 One down two to go. Viimeistään viimeisen oven narahduksen loputtua ensimmäinen huomaa olevansa kovasti hotellihelpotuksen tarpeessa. Ja uudestaan.
Kesä ja kärpäset, voi kuinka teitä kaipaan!


 Lopulta kaikilla on kuitenkin ihan hurjan hauskaa!


Kyllä kannatti ja huomenna uusiksi tai illalla.


1 kommentti:

  1. Itsekin olen havahtunut tuohon, että kyllä ne lapset vaan kasvaa kovin, kovin nopsasti.... Muistan myös tuon vaatteiden pukemisrumban ja kun me asuttiin sellaisessa paikassa isojen ollessa pieniä, että pihaan ei voinut jättää hetkeksikään aikaa keskenään, niin pakkohan sitä oli ottaa aina koko porukka mukaan sisälle, kun yhdellä oli vessahätä. Kesä on kyllä ihanaa aikaa vaatetuksen ja pyykkäyksen suhteen!! :)
    Mukavaa alkanutta vuotta sinne teille!! <3

    VastaaPoista